My WordPress Blog

Lorem Ipsum 3

În 2006 mi-am făcut primul blog, dintr-o joacă, pentru a ține legătura cu cineva care începea să îmi fie tare drag și cu care împărtășeam o latură copilărească și conversații lungi despre planurile noastre de viitor. Articolele primului jurnal online au rezistat doar câteva luni, până când C. a dispărut din viața mea așa cum am dispărut și eu din a ei.

De atunci, blogul a cunoscut destule avataruri, a schimbat mai multe adrese, trecând de la perioada amintirilor din copilăria comunistă cu bomboane cubaneze și înghețată vernil (pesemne cu ceea ce se voia a fi fistic) care lăsa un strat lipicios pe cerul gurii la confesiuni din viața de zi cu zi a unei fete în căutarea cuiva din aceeași specie cu ea, cotind mai târziu către opinii, găsiri și regăsiri până nu am mai simțit nevoia să scriu.

De scris, însă, nu am încetat niciodată să scriu. Mai întâi a fost jurnalul meu, scris mai mereu cu cerneală albastră în agende cu coli veline, început în clasa a cincea pentru că eram preocupată ca biografii mei să nu ducă lipsă de surse de cercetare odată ajunsă faimoasă..
Au fost apoi articole în diverse reviste mai puțin cunoscute doar pentru că voiam să scriu și nu conta unde, povestiri nepublicate pentru că personajele nu au reușit niciodată să îmi spună ce deznodământ și-ar dori pentru ele însele și un roman compus doar pe jumătate.
Au urmat jurnalul scris fiului meu încă de când eram însărcinată și articolele din revista Femeia, pe care le iubesc într-un fel aparte pentru că reușesc să infuzez în ele sentimentul lucrurilor care au fost odată, undeva într-o dimensiune cu bunici care te învață cum să stai la masă, mătuși care îți fac cadouri aproape magice și oameni care încă știu să se poarte cu eleganță.

Apoi a venit acest timp, nou, debusolant, cu ore care nu îmi mai aparțin și cu nevoia de a , de a fi adult cu preocupări de adult într-o lume cu jucării, piureuri de fructe și supe pasate. De câteva luni dau târcoale timid blogului părăsit de prea mult ani, îl șterg de praf și mă întreb cum ar fi să scriu din nouLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *